Milyen névnap van július 29-én?

A magyar naptár szerint július 29-én Márta, Flóra névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adelmár, Bea, Beatrix, Csatár, Elmó, Félix, Fiorella, Fioretta, Florica, Florinda, Olaf, Olavi, Oldamur, Trixi, Tűzvirág, Vadvirág, Virág névnapja van.

A névnapok július 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Márta, Flóra. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adelmár, Bea, Beatrix, Csatár, Elmó, Félix, Fiorella, Fioretta, Florica, Florinda, Olaf, Olavi, Oldamur, Trixi, Tűzvirág, Vadvirág, Virág nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 29-én:

A július 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virág névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virág, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Virág, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beatrix névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beatrix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beatrix, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trixi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trixi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trixi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Márta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Márta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Márta, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Flóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Flóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Flóra, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelmár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelmár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelmár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csatár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csatár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csatár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florica névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florica nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florica, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tűzvirág névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tűzvirág nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tűzvirág, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Elmó, Fiorella, Fioretta, Olaf, Olavi, Oldamur, Vadvirág.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!