Milyen névnap van július 18-án?

A magyar naptár szerint július 18-án Frigyes névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Arnó, Arnold, Arnolda, Arnót, Arnwald, Frederik, Hedda, Hédi, Hedvig, Jusztián, Jusztin, Kámea, Kamill, Kamilla, Kamilló, Lantos, Milán, Milka, Milla, Milli, Milton, Mirkó, Szemőke, Zomilla névnapja van.

A névnapok július 18-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 18-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Frigyes. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Arnó, Arnold, Arnolda, Arnót, Arnwald, Frederik, Hedda, Hédi, Hedvig, Jusztián, Jusztin, Kámea, Kamill, Kamilla, Kamilló, Lantos, Milán, Milka, Milla, Milli, Milton, Mirkó, Szemőke, Zomilla nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 18-án:

A július 18-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hédi névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hédi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hédi, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedvig névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedvig, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hedvig, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jusztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arnó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arnó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arnó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arnold névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arnold, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Arnold, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arnót névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arnót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arnót, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arnwald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arnwald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arnwald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hedda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kámea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kámea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kámea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Milán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milli névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milli nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milli, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Frigyes névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Frigyes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Frigyes, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arnolda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arnolda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arnolda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Frederik névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Frederik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Frederik, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamill névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kamill, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamilló névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kamilló, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lantos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lantos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lantos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirkó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirkó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mirkó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szemőke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szemőke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szemőke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zomilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zomilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zomilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 18-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Milka, Milla.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 18-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 18-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!