Milyen névnap van július 7-én?

A magyar naptár szerint július 7-én Apollónia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Apol, Apolka, Bandó, Bódog, Brendon, Cirill, Cirilla, Donald, Donát, Donáta, Donátó, Évald, Félix, Kasztor, Kira, Kirill, Metód, Nikkó, Odiló, Odó, Olinda, Vilibald névnapja van.

A névnapok július 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Apollónia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Apol, Apolka, Bandó, Bódog, Brendon, Cirill, Cirilla, Donald, Donát, Donáta, Donátó, Évald, Félix, Kasztor, Kira, Kirill, Metód, Nikkó, Odiló, Odó, Olinda, Vilibald nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 7-én:

A július 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kirill névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kirill, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bódog névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bódog, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bódog, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirill névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirill, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Metód névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Metód nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Metód, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odiló névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odiló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odiló, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apollónia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Apollónia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apol névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apol, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apolka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apolka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apolka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Donát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donátó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donátó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donátó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bandó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bandó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brendon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brendon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Brendon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kasztor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kasztor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kasztor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Olinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilibald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilibald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vilibald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Évald, Nikkó.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!