Milyen névnap van július 4-én?

A magyar naptár szerint július 4-én Ulrik névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aggeus, Babett, Babetta, Berta, Betta, Betti, Bettina, Erzsébet, Fédra, Felda, Illés, Ince, Karitász, Odiló, Odó, Ódor, Prudencia, Rajmond, Rajmund, Ramón, Szvetlána, Údó, Ulla névnapja van.

A névnapok július 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ulrik. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aggeus, Babett, Babetta, Berta, Betta, Betti, Bettina, Erzsébet, Fédra, Felda, Illés, Ince, Karitász, Odiló, Odó, Ódor, Prudencia, Rajmond, Rajmund, Ramón, Szvetlána, Údó, Ulla nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 4-én:

A július 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erzsébet névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erzsébet, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erzsébet, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulrik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ulrik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odiló névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odiló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odiló, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmond névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmond nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rajmond, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmund névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmund, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rajmund, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aggeus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aggeus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aggeus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Berta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bettina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bettina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bettina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fédra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fédra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fédra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Illés névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Illés, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Illés, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szvetlána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szvetlána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szvetlána, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karitász névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karitász nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karitász, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Prudencia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Prudencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Prudencia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Údó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Údó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Údó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ulla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Babett, Babetta, Betta, Betti, Ódor, Ramón.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!