Milyen névnap van július 6-án?

A magyar naptár szerint július 6-án Csaba névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Atalanta, Csobád, Dominika, Dominka, Ézsaiás, Felícia, Gyárfás, Izaiás, Járfás, Jávor, Jósiás, Józsiás, Mária, Metella, Miletta, Morella, Nedda, Romola, Romulusz, Ronalda, Tamás, Tankréd, Thomasz névnapja van.

A névnapok július 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Csaba. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Atalanta, Csobád, Dominika, Dominka, Ézsaiás, Felícia, Gyárfás, Izaiás, Járfás, Jávor, Jósiás, Józsiás, Mária, Metella, Miletta, Morella, Nedda, Romola, Romulusz, Ronalda, Tamás, Tankréd, Thomasz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 6-án:

A július 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csobád névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csobád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csobád, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csaba névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csaba, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csaba, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Metella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Metella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Metella, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felícia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Felícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jósiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jósiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jósiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romulusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romulusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romulusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ronalda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ronalda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ronalda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atalanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atalanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atalanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dominika, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dominka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyárfás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyárfás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyárfás, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Járfás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Járfás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Járfás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jávor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jávor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jávor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Morella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Morella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Morella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nedda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nedda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nedda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romola névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romola, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tankréd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tankréd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tankréd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 6-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ézsaiás, Izaiás, Miletta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!