Milyen névnap van július 26-án?

A magyar naptár szerint július 26-án Anna, Anikó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Áhim, Anada, Anélia, Anéta, Anett, Anetta, Anettka, Anica, Aniella, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Annaliza, Annarita, Anneli, Anni, Anne, Berill, Joachim, Joáhim, Joakim, Kisanna, Kisó, Nanett, Nanetta, Nina, Ninell, Ninett, Ninetta, Ninon, Panka, Panna, Panni, Penni, Taddeus, Tádé névnapja van.

A névnapok július 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Anna, Anikó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Áhim, Anada, Anélia, Anéta, Anett, Anetta, Anettka, Anica, Aniella, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Annaliza, Annarita, Anneli, Anni, Anne, Berill, Joachim, Joáhim, Joakim, Kisanna, Kisó, Nanett, Nanetta, Nina, Ninell, Ninett, Ninetta, Ninon, Panka, Panna, Panni, Penni, Taddeus, Tádé nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 26-án:

A július 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Anna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áhim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áhim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áhim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joachim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joachim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joachim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joáhim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joáhim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joáhim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joakim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joakim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joakim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Taddeus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Taddeus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Taddeus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tádé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tádé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tádé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anikó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anikó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anikó, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anéta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anéta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anéta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anett, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anettka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anettka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anettka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anita, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anita, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annaliza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annaliza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annaliza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annarita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annarita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annarita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berill névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Berill, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninell névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninell, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anada, Anélia, Anica, Aniella, Anika, Anina, Anitra, Anka, Anneli, Anni, Anne, Kisanna, Kisó, Nanett, Nanetta, Panka, Panna, Panni, Penni.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!