Milyen névnap van július 21-én?

A magyar naptár szerint július 21-én Dániel, Daniella névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Angéla, Angelina, Dalida, Dana, Daniéla, Danila, Daniló, Dános, Danuta, Darrell, Deniel, Dzsulietta, Elina, Enzó, Helén, Ilma, Ilona, Júlia, Julietta, Julilla, Julitta, Léna, Lőrinc, Zsüliett névnapja van.

A névnapok július 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Dániel, Daniella. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Angéla, Angelina, Dalida, Dana, Daniéla, Danila, Daniló, Dános, Danuta, Darrell, Deniel, Dzsulietta, Elina, Enzó, Helén, Ilma, Ilona, Júlia, Julietta, Julilla, Julitta, Léna, Lőrinc, Zsüliett nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 21-én:

A július 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Dániel névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dániel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dániel, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Daniló névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Daniló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Daniló, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dános névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dános, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilona, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ilona, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ilma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angéla névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angéla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Angéla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsüliett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsüliett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsüliett, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Darrell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Darrell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Darrell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Enzó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Enzó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Enzó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Júlia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Júlia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Júlia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julitta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Léna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Léna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Léna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lőrinc névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lőrinc, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lőrinc, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helén, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Helén, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julietta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julietta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julietta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Daniella, Angelina, Dalida, Dana, Daniéla, Danila, Danuta, Deniel, Dzsulietta, Elina.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!