Milyen névnap van július 2-án?

A magyar naptár szerint július 2-án Ottó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Jenő, Manyi, Marcián, Maréza, Mária, Mia, Miett, Mietta, Odin, Ottokár, Sarolt, Várkony névnapja van.

A névnapok július 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ottó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Jenő, Manyi, Marcián, Maréza, Mária, Mia, Miett, Mietta, Odin, Ottokár, Sarolt, Várkony nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 2-án:

A július 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ottó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jenő névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jenő, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jenő, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manyi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manyi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manyi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marcián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marcián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marcián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maréza névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maréza, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottokár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottokár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ottokár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Miett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mietta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mietta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mietta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sarolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Várkony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Várkony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Várkony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!